مدیریت امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان

در سالن جلسات پردیس شهید با هنر برگزار گردید:

سومین نشست تخصصی کمیته تغذیه استانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان در 21 اسفند 1402 سومین نشست تخصصی کمیته تغذیه استانی با حضور اعضای کمیته در سالن جلسات پردیس شهید باهنر برگزارگردید.

در این نشست گزارشی از تجهیزات خریداری شده برای آشپزخانه ها و اقدامات حول محور تغذیه داده شد و هر کدام از پردیس ها و مراکز مسائل پیش رو را مطرح کردند.

در این جلسه موارد زیر مصوب گردید:

1.خرید سینی استیل و قاشق و چنگال برای پردیس ها و مراکز

2. خرید و راه اندازی ماشین ظرفشویی مراکز شهید رجائی و امام خمینی

3.تدوین برنامه غذایی ماه مبارک رمضان مطابق با برنامه پیشنهادی سازمان 

4.تاکید بر تهیه نان داغ برای وعده افطار دانشجویان

5.دقت در زمان توزیع افطار و سحری 

6.تاکید بر برون سپاری صد در صد پخت و پز در سال 1403

7.عدم استفاده بیش از حد از نمک و روغن در طبخ غذای ماه رمضان