مدیریت امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان

بازدید سرآشپزان دانشگاه فرهنگیان از آشپزخانه دانشگاه اصفهان

بازدید سرآشپزان دانشگاه فرهنگیان از آشپزخانه دانشگاه اصفهان

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان در حاشیه برگزاری  دوره آموزشی -کارگاهی کشوری بهداشت موادغذایی و نحوه طبخ و توزیع غذا ویژه سرآشپزهای دانشگاه فرهنگیان با عنوان "تغذیه سالم،معلم تندرست"  در روزهای 18 و 19 بهمن ماه که در اصفهان در حال برگزاری است.شرکت کنندگان این دوره از مجموعه آشپزخانه دانشگاه اصفهان بازدید به عمل آورده و با چگونگی طبخ و توزیع غذا در این دانشگاه آشنا شدند.