بازدید سرآشپزان دانشگاه فرهنگیان از آشپزخانه دانشگاه اصفهان
بازدید سرآشپزان دانشگاه فرهنگیان از آشپزخانه دانشگاه اصفهان
بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان در حاشیه برگزاری دوره آموزشی -کارگاهی کشوری بهداشت موادغذایی و نحوه طبخ و توزیع غذا ویژه سرآشپزهای دانشگاه فرهنگیان با عنوان "تغذیه سالم،معلم تندرست" در روزهای 18 و 19 بهمن ماه که در اصفهان در حال برگزاری است.شرکت کنندگان این دوره از مجموعه آشپزخانه دانشگاه اصفهان بازدید به عمل آورده و با چگونگی طبخ و توزیع غذا در این دانشگاه آشنا شدند.