مدیریت امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان

برگزاری دوره کشوری تغذیه سالم-معلم تندرست در اصفهان

برگزاری دوره کشوری تغذیه سالم-معلم تندرست در اصفهان

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان دوره آموزشی -کارگاهی کشوری بهداشت موادغذایی و نحوه طبخ و توزیع غذا ویژه سرآشپزهای دانشگاه فرهنگیان با عنوان "تغذیه سالم،معلم تندرست"  در روزهای 18 و 19 بهمن ماه در اصفهان برگزاری شد. دکتر حمیدرضا کاشفی معاونت هماهنگی امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان در آغاز دوره ضمن خوشامدگویی به حضار و تبریک ایام الله دهه فجر و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ،بیان داشت:تغذیه خوب و با کیفیت و سالم در وعده های مختلف غذایی در سلامتی دانشجویان  نقش مهمی ایفا می نماید و با توجه به منابع محدود دانشگاه و با در نظر گرفتن این نکته که امور تغذیه و رفاهی دانشجویان بیشترین منابع را به خود اختصاص می دهد برنامه ریزی درست در این زمینه می تواند بسیار کارساز و موثر باشد تا دانشجویان با خاطری آسوده تر به فعالیت های آموزشی ،پژوهشی و تربیتی خویش بپردازند و برگزاری این دوره ها در همین راستا می باشد که بجاست که از مسئولین سازمان مرکزی دانشگاه و محریان امر جهت برگزاری این دوره ها تشکر نماییم .سرکارخانم مقاره زاده مدیر بالندگی دانشگاه فرهنگیان  در  این دوره نیز  ضمن خوشامدگویی به حضار و تبریک چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب و  ایام الله مبارک دهه فجر ،با اشاره به اهمیت بهداشت تغذیه و اثر آن بر سلامتی افراد بیان داشت:تغذیه سالم و مناسب در سلامت افراد بسیار مهم است و یک الگوی مناسب تغذیه سالم و هدفمند که دانشجویان و کارکنان حق انتخاب غذا را نیز داشته باشند می تواند در جهت رضایتمندی و سلامتی آنان بسیار موثر باشد.بر همین اساس برگزاری چنین دوره هایی موجب خواهد شد کارشناسان تغذیه و کارکنان آشپزخانه های شاغل در دانشگاه با روش های اصول تغذیه سالم و روش های نوین طبخ و توزیع غذا آشنا شده و موجبات سلامتی و رضایتمندی بیشتر  کارکنان و دانشجویان را فراهم نمایند.

در این دوره دو روزه برای حدود 30 نفر از سرآشپزهای دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور  توسط استاد دکتر عباس زاده عضو هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان آذربایجان غربی و استاد بازیار ،استاد بین المللی فنی و حرفه ای استان اصفهان کارگاه هایی با عنوان:بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی،بهداشت و ایمنی آشپزخانه و سلف سرویس،رفتار و سبک پذیرایی،روش های طبخ و توزیع غذا برگزار شد و. همچنین در حاشیه این دوره نمایشگاه دستگاه های آشپزی و جشنواره غذا برگزار شد.

 

 

.


نظرات کاربران