مدیریت امور پردیس های دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان

برگزاری جشنواره غذای سالم ایرانی ( سنتی ، بومی و محلی )

برگزاری جشنواره غذای سالم ایرانی ( سنتی ، بومی و محلی )

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند،با استناد به نامه ی 510/13104/50000/د مورخ 9/9/ 1400به منظور دستیابی به هدف آشنایی دانشجو معلمان با انواع غذاهای سالم ایرانی و اشاعه فرهنگ استفاده از محصولات بومی و محلی و همچنین ایجاد حس رقابت سالم و افزایش روحیه نشاط و شادابی در بین آنان، اداره کل برنامه ریزی، خدمات و رفاه دانشجویی   به استناد نمایه برنامه عملیاتی سال 1400 و با رعایت موارد ذیل در نظر دارد " جشنواره غذای سالم ایرانی ( سنتی ، بومی و محلی ) " را مطابق    زمان بندی پیش بینی شده دردستور العمل اجرایی برگزار نماید :

  1. دستورالعمل اجرایی مرحله اول و دوم این جشنواره به پیوست ارسال می شود .

نکته : دستورالعمل اجرایی مرحله کشوری متعاقبا ارسال خواهد شد .

2-این جشنواره در سه مرحله ( مرحله اول : پردیس ها / مراکز – مرحله دوم : استانی – مرحله سوم : کشوری ) برگزار خواهد شد . 

3- مرحله اول این جشنواره به صورت مجازی و مراحل دوم و سوم  به صورت حضوری و مطابق زمان بندی مشخص شده در دستورالعمل ( پیوست ) برگزارخواهد شد .

4- گزارش روند برگزاری جشنواره و اعلام نفرات برترمرحله اول و نفر برتر مرحله استانی به همراه مستندات تفصیلی و تصویری برای معاونت دانشجویی ارسال می گردد .